Oglas

Većina ljudi svjesna je razlike između brisanja i deaktivacije Facebook računa. Ako deaktivirate Facebook, privremeno brišete svoj račun i možete ga ponovo aktivirati u bilo kojem trenutku. Ako izbrišete Facebook, trajno uklanjate svoje podatke.

Međutim, možda nećete shvatiti da deaktivacija vašeg Facebook računa ne deaktivira Facebook Messenger. I dalje će vas ljudi moći vidjeti i moći će kontaktirati s vama. Imajući to u vidu, evo kako deaktivirati Facebook Messenger.

Kako deaktivirati Facebook Messenger

Prije nego što možete deaktivirati Facebook Messenger, morate deaktivirati svoj Facebook račun. Ranije smo objasnili kako deaktivirati svoj Facebook račun Kako deaktivirati (ili izbrisati) svoj Facebook računAko vam je potrebna pauza od Facebooka ili je želite potpuno prestati koristiti, evo kako možete deaktivirati ili izbrisati svoj račun. Čitaj više . Ako to još niste učinili, morate to učiniti prije nego što nastavite.

Zapamti to deaktiviranje Facebooka i brisanje Facebooka znače različite stvari za vašu privatnost

buy instagram followers
Što deaktiviranje ili brisanje Facebooka doista znači privatnostRazmišljate o napuštanju Facebooka? Evo kako brisanje ili deaktiviranje Facebooka može poboljšati vašu privatnost na mreži. Čitaj više . Ako želite saznati više, pročitajte povezani članak prije nego što nastavite. Također, zapamtite da još uvijek možete pojaviti izvanmrežno na Facebook Chatu bez poduzimanja drastičnog koraka deaktiviranja vašeg Facebook računa.

Nakon što ste spremni za korak naprijed, slijedite jednostavne detaljne upute u nastavku.

  1. Otvorite aplikaciju Messenger
  2. Dodirnite sliku svog profila u gornjem lijevom kutu.
  3. Pomaknite se prema dolje i odaberite Pravne i političke politike.
  4. Na sljedećem zaslonu odaberite Deaktiviraj Messenger.
  5. Unesite svoju lozinku.
  6. Dodirnite Nastaviti.

Da biste ponovno aktivirali Facebook Messenger, jednostavno se prijavite u aplikaciju Messenger koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Što se događa kad deaktivirate Messenger?

Sada kada znate kako deaktivirati Facebook Messenger, nitko neće moći vidjeti vaš profil u aplikaciji ili vam slati poruke u postojećim razgovorima.

Ponovno aktiviranje Messengera ponovno će se aktivirati i vaš glavni Facebook račun. Ako samo želite zadržati Messenger uslugu, morat ćete drugi put deaktivirati svoj Facebook račun.

I imajte na umu da ako potpuno izbrišete svoj Facebook račun, izgubit ćete i pristup Messengeru. Nažalost, ne postoji način da zadržite Messenger bez održavanja Facebook profila. Ali postoje alternative koje možete razmotriti da zamijene Facebook ekosustav 9 alternativnih aplikacija za dobro je potrebno napustiti FacebookŽelite napustiti Facebook zauvijek? Evo alternativnih aplikacija koje ćete trebati zamijeniti Facebook, Instagram i WhatsApp. Čitaj više .

Dan je britanski emigrant koji živi u Meksiku. Glavni je uređivač za sestrino mjesto MUO-a, Blocks Decoded. U raznim je vremenima bio društveni urednik, kreativni urednik i urednik financija za MUO. Možete ga naći kako luta po izložbenom podiju na CES-u u Las Vegasu svake godine (PR ljudi, obratite se!), A on čini puno stranica iza scene...